Mahsulotlar

Havo guruch shokolad pastasi 10
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya ...
  • Chococream 400г.

Havo guruch shokolad pastasi 10
  • Chococream 400г.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Havo guruch shokolad pastasi 9
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya ...
  • Chococream 400г.

Havo guruch shokolad pastasi 9
  • Chococream 400г.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Havo guruch shokolad pastasi 8
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya ...
  • Chococream 400г.

Havo guruch shokolad pastasi 8
  • Chococream 400г.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Havo guruch shokolad pastasi 7
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya ...
  • Chococream 400г.

Havo guruch shokolad pastasi 7
  • Chococream 400г.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Havo guruch shokolad pastasi 6
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya ...
  • Chococream 400г.

Havo guruch shokolad pastasi 6
  • Chococream 400г.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Havo guruch shokolad pastasi
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya ...
  • Chococream 400г.

Havo guruch shokolad pastasi
  • Chococream 400г.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Havo guruch shokolad pastasi 1
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya ...
  • Chococream 400г.

Havo guruch shokolad pastasi 1
  • Chococream 400г.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Havo guruch shokolad pastasi 2
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya ...
  • Chococream 400г.

Havo guruch shokolad pastasi 2
  • Chococream 400г.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Havo guruch shokolad pastasi 3
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya ...
  • Chococream 400г.

Havo guruch shokolad pastasi 3
  • Chococream 400г.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Havo guruch shokolad pastasi 4
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya ...
  • Chococream 400г.

Havo guruch shokolad pastasi 4
  • Chococream 400г.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Havo guruch shokolad pastasi 5
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya ...
  • Chococream 400г.

Havo guruch shokolad pastasi 5
  • Chococream 400г.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.
Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.

Pasta 5-7 h uchun konservniy duchor bo'ladi. yakuniy mahsulot qovushqoqligini kamaytirish uchun ishlatiladi, qaysi Lesitin,,, 1 soat uchun operatsiya bajarish uchun qo'shiladi. Conching oq sut mahsulotlari haqida 50 - 55 ᵒC va 60-70 ᵒC haroratda - qorong'u mahsulotlari da amalga oshiriladi.